Legyél Te is a fenntarthatósági klub tagja!

Stílus, lazaság és elegancia

A márka kifejezetten a férfiasságot kívánja hangsúlyozni a maga laza és egyben elegáns stílusában. A Thomas Breitling hitvallása a magas minőség és a fenntartható divat ötvözete éppen ezért a környezettudatosságra nagy hangsúlyt fektetünk és a valódiságra törekszünk. A szlogenünk “Be a real Man!” is erre utal.

BE a real man!

A márka nagyköveteként nem véletlen esett a választásunk Árpa Attilára, Stohl Andrásra és Scherer Péterre, ugyanis a maguk stílusával, külső megjelenésükkel, jellemükkel kiválóan képviselik a márkanevet.

A Thomas Breitling elkötelezett híve a hazai sportéletben való szerepvállalásnak, így az autó- és motorverseny, valamint a vízilabda mellett a SUP és extrém kerékpározás elhivatott kedvelőinek is lehetőségeket kínálunk sportruházati és eszközeink széles választékával.

Célunk, a lezser, sportos stílus kedvelői számára minőségi, sokoldalú ruházatunkkal támogatni szenvedélyüket a mindennapokban is.

Állandó támogatottjaink közt szerepel márkanagykövetünkként Zsigovits Norbert, Super enduro motorversenyző és Rácz Geri autóversenyző is.

Minőség és környezettudatosság

Ruhakollekcióink gondos odafigyeléssel és szakértelemmel készülnek, nagy hangsúlyt fektetve a környezettudatosságra és a fenntartható divatra, mely nem csak textíliáinkban, de az előállítási módszereinkben is megmutatkozik.

Tervezőink is ezeket a szempontokat maximálisan figyelembe véve alkotják a ruhákat, bátran játszva a színekkel, minőségi anyagokkal szabásokkal és széles méretválasztékkal.

Üzleteinkről

Üzleteinkben minőségi, exkluzív férfi ruházati termékekkel várjuk kedves vásárlóinkat. A sportosan elegáns ruházatára igényes férfiak nálunk megtalálják számításukat. Folyamatos akciókkal és új, frissülő árukészlettel igyekszünk a vásárlói igényeket kielégíteni. A Thomas Breitling számára fontos az vásárlói elégedettség, éppen ezért nagy hangsúlyt fektet a minőségi anyagokra.

A férfiasság úttörő márkájaként általános szlogenünk sem lehet jobban a Thomas Breitling életstílus jelmondata: BE A REAL MAN!

Miért
vásárolj
nálunk?

Megbízható kiszállítás

Szállítás 2-3 munkanap alatt

100% garancia

Minden megvásárolt termékünkre

Kényelmes vásárlás

A kényelmes webes vásárláshoz regisztrálj!

Kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk

Hasonló cikkek

2023.11.07.

Thomas Breitling és a Fenntartható divat

A Thomas Breitling hazai divatmárkával már több éve igyekszünk megteremteni a környezettudatos divatot, mely törekvések mind divatcikkeink előállításában, mind az anyaghasználatunkban megmutatkoznak.
2023.08.29.

A Nemzet Aranyai – VIP díszbemutató

Számunkra a vízilabda nagy szerelem és már hosszú ideje elkötelezett támogatói vagyunk a magyar vízilabda-válogatottnak! A film a zsinórban 3 olimpiai bajnoki címet nyerő csapat történetét dolgozza fel.
2023.08.29.

Összefogással film készült a világ legjobbjairól

Két és fél hét alatt több mint ötvenezren látták A nemzet aranyai (12) c. mozifilmet. Az archív felvételeket is tartalmazó egész estés film nem klasszikus dokumentumfilm.
2023.08.29.

Mitől lesz egy férfi elegáns?

Sokáig úgy nevelték a férfiakat, hogy akik több időt töltenek a megjelenésükkel, öltözékük összhangjával, azok kevésbé férfiasak, mint a többiek.

Kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk

Keresés

Szűrő

Méret
Méret
Ár
Ár - slider
7.495 Ft439.495 Ft