Legyél Te is a fenntarthatósági klub tagja!

VIP Klub

Fenntarthatósági klub

Szerezd meg Fenntarthatósági klubkártyádat és élj az örök 10% kedvezménnyel! Klubtag voltál már korábban is? Váltsd ki Fenntarthatósági kártyádat üzleteink valamelyikében és lépj a tudatos divat útjára.
Regisztráld Fenntarthatósági kártyád számát, add meg a hozzátartozó legfontosabb adataidat és vásárolj örök kedvezménnyel a Thomas Breitling üzleteiben és webshopjában egyaránt!

Hasonló cikkek

2023.11.07.

Thomas Breitling és a Fenntartható divat

A Thomas Breitling hazai divatmárkával már több éve igyekszünk megteremteni a környezettudatos divatot, mely törekvések mind divatcikkeink előállításában, mind az anyaghasználatunkban megmutatkoznak.
2023.08.29.

A Nemzet Aranyai – VIP díszbemutató

Számunkra a vízilabda nagy szerelem és már hosszú ideje elkötelezett támogatói vagyunk a magyar vízilabda-válogatottnak! A film a zsinórban 3 olimpiai bajnoki címet nyerő csapat történetét dolgozza fel.
2023.08.29.

Összefogással film készült a világ legjobbjairól

Két és fél hét alatt több mint ötvenezren látták A nemzet aranyai (12) c. mozifilmet. Az archív felvételeket is tartalmazó egész estés film nem klasszikus dokumentumfilm.
2023.08.29.

Mitől lesz egy férfi elegáns?

Sokáig úgy nevelték a férfiakat, hogy akik több időt töltenek a megjelenésükkel, öltözékük összhangjával, azok kevésbé férfiasak, mint a többiek.

Kérdésed van?

Lépj kapcsolatba velünk

Keresés

Szűrő

Méret
Méret
Ár
Ár - slider
7.495 Ft439.495 Ft